Rozpoczynamy “odLOTTOwą jazdę”!

Zakończyliśmy 1. etap konkursu “odLOTTOwa jazda”, autorskiego programu realizowanego przez Fundację LOTTO im. Haliny Konopackiej. Miło nam poinformować, że do 2. etapu zakwalifikowały się 18 organizacji, które swoją działalnością aktywnie promują aktywność fizyczną i zaangażowanie społeczne. Serdecznie gratulujemy! 👏

Teraz rozpoczynamy właściwą rywalizację, czyli gromadzenie kilometrów pokonanych na rowerze 🚴♀️🚵♂️ 🚴♂️

Jeśli lubisz jeździć rowerem, a przy okazji chcesz zrobić coś dobrego dla innych, dołącz do programu i wyjeżdżaj kilometry na rzecz jednej z organizacji, która została zakwalifikowana do konkursu. Listę organizacji i zgłoszonych przez nie projektów znajdziesz tutaj.

Nie zastanawiaj się długo. Wybierz organizację, na rzecz której będziesz przekazywać swoje kilometry i zaczynaj! Organizacje do zdobycia mają nagrody do 25 000 zł.

👇Zobacz, jak dołączyć do 2. etapu programu “odLOTTowa jazda”👇

Aplikację Activy możesz pobrać z: Google Play lub App Store.
Regulamin konkursu oraz użytkowania aplikacji znajdziesz na stronie: https://www.fundacjalotto.pl/odlottowa-jazda/

Trzymamy kciuki. Powodzenia!