Informacje o programie

Informujemy, że wydłużyliśmy termin składania wniosków do Programu Wolontariat Warsaw Jumping 2023 do 24 sierpnia 2023 r.

Program Wolontariat Warsaw Jumping 2023 skierowany jest do wszystkich miłośników jeździectwa oraz osób, które chcą rozpocząć przygodę z tym pięknym sportem. Wolontariusze będą mieli okazję zobaczyć jak wyglądają “od kuchni” międzynarodowe zawody w skokach przez przeszkody najwyższej rangi. Różnorodność funkcji, tj. pomoc na parkurze i rozprężalni, wsparcie centrum prasowego i social mediów, obsługa recepcji widza, pomoc stajenna, przygotowanie ceremonii dekoracji, pozwoli każdemu chętnemu na znalezienie idealnego miejsca dla siebie. Ta czterodniowa przygoda to idealna okazja na zdobycie doświadczenia na tak ważnym wydarzeniu oraz poszerzenie horyzontów przez adeptów jeździectwa.

Jeżeli chcesz wziąć udział w Wolontariacie podczas wydarzenia Warsaw Jumping 2023 w dniach 14 – 17 września zapoznaj się z regulaminem oraz zarejestruj swoją kandydaturę w generatorze pod przyciskiem na dole strony.

W generatorze:

• Zaloguj się jako Osoba Fizyczna
  • Kliknij czerwony przycisk „WYPEŁNIJ WNIOSEK”
  • Wybierz program „Wolontariat Warsaw Jumping”
  • Wypełnij aplikację i zatwierdź wszystkie niezbędne zgody.
  • Złóż wniosek

Zgłoszenia może dokonać jedynie osoba pełnoletnia. Jeżeli nie masz 18 lat, poproś o torodzica/opiekuna prawnego.

O wynikach rekrutacji poinformujemy drogą elektroniczną.

Więcej informacji o wydarzeniu na: https://warsawjumping.com/

Fundacja LOTTO im. Haliny Konopackiej wspiera realizacje projektów innych organizacji pozarządowych, jednostek samorządu terytorialnego, klubów sportowych, instytucji edukacyjnych i kulturalnych, zakładów opiekuńczych itd. poprzez udzielanie darowizn pieniężnych na zadania z obszaru sportu, kultury, edukacji, aktywizacji …