01.09.2022

Już dzisiaj rozpoczyna się akcja RakReaton – wspieramy dzieci chore na nowotwory. Po raz trzeci rusza ogólnopolskie wyzwanie – razem uzbierajmy milion pokonanych kilometrów, a partnerzy akcji, w tym Fundacja LOTTO, przekażą 120 tys. zł na rzecz dzieci z chorobą nowotworową.

Do 30 września każdy przebiegnięty lub przejechany kilometr wlicza się do ogólnej puli. Pobierz aplikację Activy i dołącz do nas już teraz!

Szczegółowe informacje i link do aplikacji na stronie: https://www.fundacjalotto.pl/kdw-rakreaton-2022/

___

1 września na Torze Wyścigów Konnych Służewiec odbyła się inauguracja akcji RakReaton na rzecz walki z chorobami nowotworowymi dzieci. Jej punktem kulminacyjnym był bieg na 1,5 lub 5 km. W ciągu pierwszego dnia wszystkim wolontariuszom udało nam się pokonać ponad 3400 km! Poniżej galeria zdjęć z tego wydarzenia. Znajdziecie w niej także zdjęcia naszego Zespołu Fundacji LOTTO, który aktywnie wspiera całą inicjatywę.