09.09.2023

Mistrzowie Kumulacji Aktywności już gotowi do nowego sezonu! Na początku września w Warszawie przeprowadziliśmy dwudniowe szkolenie, przygotowujące do prowadzenia lokalnych zajęć. W zrealizowanym planie spotkania m.in.: wprowadzenie o założeniach i dotychczasowych efektach programu, szkolenia ze zrozumienia i psychospołecznego wsparcia dzieci i młodzieży, skutecznej komunikacji z podopiecznymi, oficjalne wręczenie certyfikatów, szkolenie z mobilności a także omówienie kwestii formalnych i promocyjnych. Nie zabrakło czasu na indywidualną sesję zdjęciową, integrację, wywiady i fotografię grupową.

Dziękujemy wszystkim Mistrzom przybyłym na spotkanie za cenną wymianę doświadczeń i podzielenie się dobrą energią do działania. Życzymy udanej realizacji kumulacyjnych planów. Do zobaczenia!

Więcej informacji o Programie Kumulacja Aktywności na stronie: https://www.fundacjalotto.pl/kumulacjaaktywnosci/