24.01.2019

„Lekkoatletyka na każdą porę roku” – pod tym hasłem prowadzone są zajęcia w Szkole Podstawowej w Lipowcu – woj. warmińsko-mazurskie. W ramach Kumulacji Aktywności organizuje je nasza kolejna Mistrzyni – Anna Jesień – posiadająca w swoim dorobku kolekcję wspaniałych, sportowych osiągnięć.

Nasza ekspertka od biegów na 400 m przez płotki, w swojej karierze wielokrotnie zdobywała Mistrzostwo Polski, wywalczyła indywidualnie i w sztafecie medale Mistrzostw świata i Mistrzostw Europy, reprezentowała Polskę na igrzyskach olimpijskich. Do niej należy także rekord Polski, który ustanowiła podczas Mistrzostw świata w Osace (2007) – czas 53,86.

Teraz nasza lekkoatletka jest nadal blisko swojej sportowej pasji. Zachęca podopiecznych do regularnych ćwiczeń i aktywności. Zaglądając do galerii zdjęć mamy okazję przekonać się, że można to robić w bardzo ciekawym, urozmaiconym stylu.

Więcej informacji o programie prowadzonym przez naszą Fundację na stronie: www.fundacjalotto.pl/kumulacjaaktywnosci/