09.04.2019

Sorry, this entry is only available in Polish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Uwaga! Ważna informacja dla osób i podmiotów składających wnioski w ramach “Programu Grantów”. 15 kwietnia uruchomiliśmy nowy generator (informatyczny system składania wniosków).

Nowy system jest: bardziej przejrzysty, bardziej intuicyjny, łatwiejszy w obsłudze. Część dotyczącą budżetu do wypełnienia w arkuszach Excel (dużo łatwiejsze) – należy pobrać odpowiedni plik z systemu a potem go wypełnić i dołączyć do systemu.

Pytania zawarte w nowym systemie  pozostały bardzo podobne do tych jakie zawarliśmy we wcześniejszym systemie, ale są pogrupowane w zakładki np. Informacje o wnioskodawcy, Opis merytoryczny Projektu, Finanse Projektu, Oświadczenia i zgody, Załączniki – dzięki temu przechodzenie pomiędzy poszczególnymi częściami wniosku jest dużo łatwiejsze, nie trzeba całkowicie wypełnić jednej części aby przejść do drugiej i nie trzeba cofać całego wniosku aby wrócić do początku.

Ważne! Organizacje i podmioty, które rozpoczęły wypełnianie wniosków w starym systemie i nie zdążyły ich złożyć prosimy o kontakt na filantropia@fundacjalotto.pl . Wszystkie wnioski złożone w poprzednim generatorze będą rozpatrywane zgodnie z regulaminem Programu Grantów.