07.06.2019

Sorry, this entry is only available in Polish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Szanowni Państwo,
mając na względzie ogromne zainteresowanie Programem „odLOTTOwa jazda” oraz jego doniosły, charytatywny cel postanowiliśmy dokładnie zweryfikować wszystkie zgłoszenia dotyczące funkcjonowania aplikacji zliczającej kilometry. Powodowani troską o prawidłowy przebieg dalszej rywalizacji podjęliśmy decyzję o czasowym wstrzymaniu Programu.
Jednocześnie zapewniamy, że każdy podmiot na rzecz którego podejmujecie Państwo wysiłek, zostanie przez nas w sposób specjalny uhonorowany.  Dokładamy wszelkich starań, aby jak najszybciej wznowić działanie aplikacji, a tym samym przywrócić sportowe współzawodnictwo i możliwość zaangażowania społecznego.
O dalszych krokach będziemy Państwa niezwłocznie informować na stronie internetowej oraz za pośrednictwem wszelkich kanałów komunikacji.

Zespół Fundacji LOTTO im. Haliny Konopackiej