11.04.2019

Sorry, this entry is only available in Polish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Jacek Walkowiak – to kolejny Mistrz Kumulacji Aktywności, który prowadzi zajęcia pn. ‘Piłka ręczna i rekreacja’ w Dąbrówce Tczewskiej w województwie pomorskim. Jacek jest trenerem dzieci i młodzieży oraz drugim trenerem zespołu piłkarek ręcznych w MKS Sambor Tczew. Dzięki swojemu doświadczeniu i umiejętnościom na „kumulacyjnych” zajęciach zachęcą kolejne grono podopiecznych do większej aktywności fizycznej kolejne grono – nie brakuje oczywiście elementów związanych z piłką ręczną.

Jacek korzysta z hali sportowej, prowadzi również zajęcia na boiskach zewnętrznych do piłki ręcznej, koszykówki, siatkówki i piłki nożnej. Do zestawu ćwiczeń związanych z grami zespołowymi wplata elementy gimnastyki korekcyjno-kompensacyjnej. Powstaje dzięki temu ogólnorozwojowy zestaw kształtujący sprawność ruchową, wzmacniający kondycję i różne partie mięśniowe.

Zapraszamy do środka!