30.11.2018

Sorry, this entry is only available in Polish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Szanowni Państwo, Drodzy Studenci,

Z prawdziwą przyjemnością ogłaszamy, że po ciężkiej pracy ekspertów i wielu godzinach szczegółowej weryfikacji wniosków, która trwała do późnych godzin wieczornych w dniu dzisiejszym tj. 30 listopada 2018., wyłoniliśmy 100 stypendystów w Programie Stypendialnym 100 na 100 im. H. Konopackiej i I. Matuszewskiego.

Jesteśmy pod wielkim wrażeniem Państwa dokonań i wyników w nauce. Dziękujemy za wysiłek włożony w skompletowanie niezbędnej dokumentacji oraz niesłabnące zainteresowanie programem. Jednocześnie pragniemy poinformować, że oceniając każdy wniosek braliśmy pod uwagę nie tylko osiągnięcia naukowe, ale w równym stopniu również zaangażowanie społeczne oraz osiągnięcia wynikające z działalności w obszarach niezwiązanych z kierunkiem studiów. Przypominamy również, że decyzja o przyznaniu stypendium ma charakter ostateczny i nie przysługuje od niej odwołanie.

Do wszystkich osób, które wzięły udział w rekrutacji, w najbliższym czasie zostaną wysłane e-maile z krótką informacją o decyzji.

Lista stypendystów znajduje się na stronie programu “100 na 100”.

Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za przesłane zgłoszenia, gratulujemy niesamowitych osiągnięć i dziękujemy za cierpliwość w oczekiwaniu na ogłoszenie wyników!

A więc zwycięstwo! Nic w tej chwili nie czułam oprócz wielkiej radości.
-Halina Konopacka
(po zdobyciu złotego medalu olimpijskiego dla Polski podczas Igrzysk IX Olimpiady w Amsterdamie, w 1928 roku)

Zarząd Fundacji LOTTO