25.04.2019

Sorry, this entry is only available in Polish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Paweł Najdek, to kolejny z Mistrzów Kumulacji Aktywności, którego mamy okazję zaprezentować na naszej stronie. Ten utytułowany sztangista uczestniczył w Igrzyskach Olimpijskich w Sydney (2000) i Atenach (2004). W sportowym dorobku posiada m.in. 2 srebrne i 2 brązowe medale Mistrzostw Europy Seniorów, jest także 13-krotnym medalistą Mistrzostw Polski Seniorów. W latach 2009-2010 był również trenerem kadry narodowej juniorów U20.

Jego zajęcia w ramach “kumulacyjnego” programu prowadzone są pn. W silnym ciele – silny duch! Obywają się w Chraplewie i obejmują treningi o charakterze siłowym, w tym wprowadzenie do podnoszenia ciężarów i kulturystyki. W programie znajdziemy także elementy crossfitu i fitness, zajęcia sportowo-rekreacyjne prowadzone na obiektach położonych w pobliżu szkoły oraz akcje wyjazdowe, np. park trampolin, pływalnia.

Część ww. aktywności do zobaczenia w naszej galerii.