03.09.2018

Sorry, this entry is only available in Polish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

W dniach 1 i 2 września 2018 r. w Rybienku Leśnym odbyło się szkolenie Mistrzów Sportu, którzy w 6.edycji programu Kumulacja Aktywności od września br. do 31 maja 2019 r. poprowadzą bezpłatne zajęcia dla młodzieży w 50 miejscowościach w Polsce. Obok przekazania byłym sportowcom technicznych informacji dotyczących realizacji programu miał miejsce ciekawy wykład pt. „Emocjonalny autopilot czyli prawdopodobnie najszybszy i najlepszy sposób na usprawnienie umiejętności komunikacyjnych” poprowadzony przez akredytowanego coacha ACC, członka światowej organizacji coachingowej ICF – założyciela Akademii Komunikacji i Wizerunku i psychologa Marcina Mańkę, który podczas ćwiczeń praktycznych zachęcił do współudziału w wykładzie sportowców.

Na zakończenie szkolenia sportowcy obejrzeli film o Halinie Konopackiej – zdobywczyni pierwszego, złotego medalu olimpijskiego dla Polski w rzucie dyskiem podczas igrzysk IX Olimpiady w Amsterdamie w 1928 r.

Trzymamy kciuki, by taki sam uśmiech jak u sportowców na szkoleniu, był na twarzach uczestników zajęć 6 edycji KUMULACJA AKTYWNOŚCI.