Wolontariat pracowniczy

Program wolontariatu pracowniczego to inicjatywa, która umożliwia pracownikom Totalizatora Sportowego we współpracy z wybraną organizacją społeczną zrealizowanie projektów, odpowiadających na potrzeby ich lokalnych społeczności, a także udział w działaniach organizowanych przez Fundację.

W ramach Programu Wolontariatu Pracowniczego realizowany jest konkurs „Kumulacja Dobrej Woli”, do którego mogą przystąpić wszyscy pracownicy Totalizatora Sportowego i jego spółek zależnych oraz kolektorzy fizyczni, którzy utworzą minimum 3-osobowe zespoły. Uczestnicy zgłaszają własne projekty wolontariackie, w których opisują komu i w jaki sposób chcą pomóc. Najciekawsze projekty otrzymują granty na realizację.

Ogłoszenie wyników IX edycji konkursu grantowego „Kumulacja Dobrej Woli”

Został rozstrzygnięty  konkurs grantowy na projekty wolontariacki. Wszystkim pracownikom-wolontariuszom bardzo serdecznie dziękujemy za przesłanie wniosków.  Decyzją zarządu Fundacji LOTTO dofinasowanie otrzymało aż 41 wnioskodawców.
Zwycięzcom serdecznie gratulujemy i trzymamy kciuki za realizację wszystkich projektów!

LISTA ZWYCIĘSKICH PROJEKTÓW