Polityka prywatności

Dostępne dane osobowe są przetwarzane w sposób zgodny z postanowieniami prawa polskiego, w szczególności z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997r., (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z póz. zm.). Strona zawiera odwołanie do innych serwisów Web. Nie ponosimy odpowiedzialności za ochronę prywatności oraz zawartość tych stron.

Witryny internetowe Fundacji LOTTO Milion Marzeń nie służą zbieraniu jakichkolwiek danych osobowych (np. imienia i nazwiska, adresu pocztowego, numeru telefonu, adresu email) za wyjątkiem przypadków, w których Państwo sami wyrażą na to zgodę bądź w których pozwalają na to przepisy dotyczące zbierania danych osobowych.

Gdy podają nam Państwo swoje dane osobowe, możemy przechowywać i przetwarzać dane osobowe zwykle, by odpowiedzieć na Państwa pytanie lub udostępnić Państwu konkretne informacje – a także do utrzymania kontaktu z Państwem.

W wyniku korzystania przez Państwa z naszego Serwisu podczas wizyt na naszej stronie internetowej, automatycznie wytwarzane są dane telekomunikacyjne (np. adres IP) i dane użytkownika (np. informacje o rozpoczęciu, zakończeniu i przebiegu każdej sesji), które mogą w niektórych przypadkach być powiązane z danymi osobowymi. Dane te będą zbierane, przetwarzane i wykorzystywane tylko o tyle, o ile jest to konieczne, i zawsze w zgodzie z obowiązującymi przepisami prawa.